Whats your God?

Çdonjëri prej nesh ka diçka në jetën e tij që e cilëson si të veçantë, një pjesëtar të familjes, punën e tij, muzika etj. Ne të gjithë e cilësojmë një gjë apo disa si shumë te shtrenjta për ne disa edhe më të rëndësishme dhe të veçanta sesa Perëndia……

Etiketa: ,

Kategoria: VIDEO

Komento ketu