RSSCategory: ungjilli

Kater Ligjet Shpirterore

Kater Ligjet Shpirterore

Si qenie shoqerore, perfshihemi ne nivele te ndryshme marredheniesh. Nje nga keto qendron mbi te gjitha dhe ndikon te gjitha. Kater ligjet shpirterore shpjegon si te perfshihesh tek kjo. Mos nguroni te merrni te pakten informacionin. Ku i dihet ç’nodh? 🙂

Tani qe Pranove Jezusin si Zot dhe Shpetimtar

Tani qe Pranove Jezusin si Zot dhe Shpetimtar

Si mund ta dish që Jezui është në jetën tënde tani? A e pranove Jezuin në jetën tënde? Sipas premtimit të dhënë në librin e Zbulesës 3:20, ku është Ai tani në lidhje me ty? Jezui ka thënë se do të hyjë në jetën tënde. A do të të kishte gënjyer Ai? Si mund ta […]

Si te Njihesh Personalisht me Jezusin

Si te Njihesh Personalisht me Jezusin

Ashtu siç ekzistojnë ligje fizike që rregullojnë funksionimin fizik të gjithësisë, ashtu ekzistojnë edhe ligje shpirtërore që rregullojnë marrëdhënien tënde me Perëndinë. 1) PERËNDIA TË DO DHE TË OFRON NJË PLAN TË MREKULLUESHËM PËR JETËN TËNDE. (Vargjet biblikë në këtë artikull duhen lexuar në kontekst me Biblën.) Dashuria e Perëndisë “Po, Perëndia aq shumë e […]