Tag: video

Projekti ONLINE

Projekti ONLINE

ONLINE nga Jete Studentore      

Zgjohu!

Zgjohu!

Nje film i shkurter, interesant, qe e percjell mesazh te rendesishem. A jemi zgjuar ne realitetin ku jetojme? Çfare po ndodh me miqte tane rreth e rrotull? Shikojeni filmin dhe na dergoni komentet tuaja…

FourCool Stories

FourCool Stories

Projekti “FourCool Stories” nga Jete Studentore ne Prishtine… Rregjistrohuni ne Facebook.

Revista Spot

Revista Spot

Revista “Jete Studentore” eshte nje botim i Jete Studentore per gjithe studentet e vitit te pare. Pervec se eshte nje dhurate mireseardhje ne Universitet eshte dhe guide shume e mire per studentet.