Tag: Skenderbeu

Skënderbeu: Në kërkim të shqiptarit shembullor

Skënderbeu: Në kërkim të shqiptarit shembullor

Shqiptarët janë një popull i veçantë; me tipare e karakteristika të ndryshme nga të tjerët. Skënderbeu pasqyron dukshëm disa prej këtyre tipareve gjithëshqiptare që duam ti theksojmë në këtë artikull. Kësisoj, vëmë në dukje një shembull që duhet njohur, vlerësuar dhe ndjekur. Asnjë i ngjashëm me të Dukshëm Skënderbeu ishte një udhëheqës i lindur, i vetëdijshëm […]