Tag: shpirterore

Kater Ligjet Shpirterore

Kater Ligjet Shpirterore

Si qenie shoqerore, perfshihemi ne nivele te ndryshme marredheniesh. Nje nga keto qendron mbi te gjitha dhe ndikon te gjitha. Kater ligjet shpirterore shpjegon si te perfshihesh tek kjo. Mos nguroni te merrni te pakten informacionin. Ku i dihet ç’nodh? 🙂