Tag: shpëtimi

“shpëtimi” i Shpëtimit

“shpëtimi” i Shpëtimit

Në fakt titulli i mësipërm nuk është aspak një lojë fjalësh. Eshtë titulli i një ngjarjeje të vërtetë që zë fill datën 29 Maj 2011. Së bashku me familjen kishim dalë për një shëtitje, unë, gruaja dhe dy fëmijët tanë të vegjël. Megjthëse ishte e diel dhe ishim  të lodhur, këmbëngulja e fëmijëve e bëri […]