Tag: seksi

Kaka’ rreth Zotit, seksit, Brazilit…

Kaka’ rreth Zotit, seksit, Brazilit…

Ndoshta shumë tashmë e dinë që futbollisti brazilian i Realit të Madridit, Kaka’, është një besimtar i krishterë, që s’e ka problem të flasë për besimin e tij. Në videon që kemi vendosur, ai ka folur për përvojën e tij të parë me kombëtaren e Brazilit, edhe rreth këndvështrimit të tij rreth marrëdhënieve seksuale dhe pritjes për të përjetuar këto marrëdhënie në martesë.
Ia vlen të dëgjosh mendimin e dikujt, që ndonëse i ka të gjitha mundësitë “të argëtohet”, ka bindje të forta mbi seksin dhe Perëndinë. A ia vlejnë mendimet e Kaka’? Dëgjojini (lexojini) dhe komentoni!