Tag: perëndia

Kater Ligjet Shpirterore

Kater Ligjet Shpirterore

Si qenie shoqerore, perfshihemi ne nivele te ndryshme marredheniesh. Nje nga keto qendron mbi te gjitha dhe ndikon te gjitha. Kater ligjet shpirterore shpjegon si te perfshihesh tek kjo. Mos nguroni te merrni te pakten informacionin. Ku i dihet ç’nodh? 🙂

Parajsa, Mit apo Realitet?

Parajsa, Mit apo Realitet?

“Parajsa nuk egziston, ajo është vetëm një përallë për njerëzit të cilët kanë frikë nga vdekja.” Kështu u shpreh fizikanti dhe kozmologu i njohur britanik Stivën Houking (Stephen Hawking) në një intervistë dhënë për gazetën prestigjoze “The Guardian” jo shumë kohë më parë. Çështja e parajsës, egzistencës apo mosegzistencës së saj, në mënyrë të natyrshme […]