Tag: pema

Historia e tre pemeve

Historia e tre pemeve

Na ishin njё herё nё majё tё njё mali tre pemё tё vogla, tё cilat rrinin e ёndёrronin se çfarё dёshironin tё bёheshin kur tё rriteshin. Pema e parё vёshtroi yjet lart dhe tha: Unё dua tё bёhem sёnduk pёr  thesare. Unё dua tё mbulohem me flori, dhe tё mbushem me gurё tё çmuar. Unё […]