Tag: parajsa

Kur të inkurajon Adriano Çelentano…

Kur të inkurajon Adriano Çelentano…

Krejt rastësisht dëgjova sot monologun e Adriano Çelentanos në natën e parë të San Remos 2012. U befasova. Jo sepse Çelentano nuk krijon polemika e kësisoj është i dëgjueshëm por u befasova nga tema e një pjese të monologut. E kishte me kishën, me priftërinjtë! E kuptoj që Çelentano i drejtohet një grupi specifik të […]

Parajsa, Mit apo Realitet?

Parajsa, Mit apo Realitet?

“Parajsa nuk egziston, ajo është vetëm një përallë për njerëzit të cilët kanë frikë nga vdekja.” Kështu u shpreh fizikanti dhe kozmologu i njohur britanik Stivën Houking (Stephen Hawking) në një intervistë dhënë për gazetën prestigjoze “The Guardian” jo shumë kohë më parë. Çështja e parajsës, egzistencës apo mosegzistencës së saj, në mënyrë të natyrshme […]