Tag: marredhenie

Kater Ligjet Shpirterore

Kater Ligjet Shpirterore

Si qenie shoqerore, perfshihemi ne nivele te ndryshme marredheniesh. Nje nga keto qendron mbi te gjitha dhe ndikon te gjitha. Kater ligjet shpirterore shpjegon si te perfshihesh tek kjo. Mos nguroni te merrni te pakten informacionin. Ku i dihet ç’nodh? 🙂

Dhurata për Shën Valentin

Dhurata për Shën Valentin

Mëngjesin e Shën Valentinit Ema u çua nga krevati me rrëmbim. Burri i saj Toni e pyeti sesi ishte puna. Ajo i tha atij, “Pashë një ëndërr sikur ti për ditën e Shën Valentinit më dhurove një varëse me perla shumë të bukura. Çfarë mendon se do të thotë kjo ëndërr?” “Do ta mësosh sot […]

Historia e një fëmije.

Historia e një fëmije.

Një grua shumë e shqetësuar shkoi për vizitë tek gjinekologu i saj dhe i tha: ‘Doktor kam një problem shumë serioz dhe kam patjetër nevojë për ndihmën tuaj! Kam një fëmijë që akoma nuk ka mbushur një vjec dhe unë jam përsëri shtatzënë. Nuk dua që t’i lind fëmijët kaq afër me njëri tjetrin.’ Doktori […]

Kaka’ rreth Zotit, seksit, Brazilit…

Kaka’ rreth Zotit, seksit, Brazilit…

Vajza me trëndafil

Vajza me trëndafil

Xhon Blonshar qëndroi afër bordurës, duke rregulluar uniformën e tij ushtarake dhe duke parë turmën e njerëzve që shkonin e vinin nëpër Stacionin Qendror. Ai po kërkonte vajzën të cilës i njihte zemrën, por jo fytyrën. Kishte filluar të interesohej për të trembëdhjetë muaj më parë. Kishte marrë një libër në një bibliotekë në Florida […]

Çfarë duan burrat?

Çfarë duan burrat?

Ja ku është, me atë kostumin blu këmishë të bardhë dhe kollaren e zbërthyer pak, pas një pune të lodhshme, me flokët e tij jo shumë të shkurtër jo shumë të gjatë. Me atë buzëqeshje fëmijnore në buzë, vrimën në faqe sa herë që përshëndet dikë. Është i ulur aty në banakun përballë duke biseduar […]

Dashuria eshte ne ajer (Love is in the air)

Dashuria eshte ne ajer (Love is in the air)

Kaq per viruset dhe dashurine. Shpresojme qe nuk ju ka zene asnje prej ketyre viruse (e viruse te tjera qe qarkullojne por nuk jane shtjelluar ketu)! Nese ju kane zene, sherohuni duke kuptuar dashurine e vertete:

“Dashuria eshte zemergjere, dashuria eshte e mire, nuk ka smire, nuk krekoset, nuk mburret, nuk sillet ne menyre te pahijshme, nuk kerkon perfitim, nuk pezmatohet, nuk mendon te ligen, nuk gezohet per padrejtesine, por gezohet me te verteten…