Tag: kuptimi i jetes

Kuptimi i Jetës (Anglisht)

Kuptimi i Jetës (Anglisht)

Video e mëposhtme është një bisedë nga Dr. Ramesh Richard, një folës i njohur ndërkombëtar, me diplomë në Teologji dhe Psikologji. Video shfaqet në vitin e ri në gjithë botën dhe trajton pyetjet themelore të jetës. Këtë vit tema është: “Kuptimi i Jetës”. Ndiqni bisedën (në anglisht) dhe nëse doni më shumë info ose doni […]