Tag: Krishtlindja

Princi i Paqes

Princi i Paqes

Sepse na ka lindur një fëmijë, një djalë na është dhënë. Mbi supet e tij do të mbështetet perandoria dhe do të quhet Këshilltar i admirueshëm, Perëndi i fuqishëm, Atë i përjetshëm, Princ i paqes. Nuk do të ketë të sosur rritja e perandorisë së tij dhe paqja mbi fronin e Davidit dhe në mbretërinë […]

KJO ESHTE KOHA

KJO ESHTE KOHA

Kjo është koha që ti kujtojmë vetes sonë që Krishtlindja është më shumë sesa dhuratat, tradita familjare, zbukurimet, babagjyshi etj.