Tag: krijime studentore

Pyetje & Përgjigje rreth Projektit ONLINE

Pyetje & Përgjigje rreth Projektit ONLINE

Ti mund të jesh një nga ata mijëra studentë që kanë marrë një broshurë ONLINE këto ditë. E ndoshta në shpejtësinë e bisedës, disa prej detajeve kanë “rrëshqitur” e nuk kanë qënë të qarta… Duke shkruar thjeshtë e qartë, po përpiqemi të sqarojmë gjithçka duhet të dini për projektin ONLINE… Pyetje: Çfarë është ONLINE? Përgjigje: […]

Drama dhe Skece

Drama dhe Skece

Loti

Loti

I dashur loti im!
Po te shkruaj sot per here te pare ne jeten time.
Kam rene ne dashuri me ty!!! Cdohere qe kam nje situate te pakendshme apo dikush qe me lendon, gjithmone me je gjendur prane dhe jam shfryre tek ti !
Po te mos ishe ti se di ku do perfundonin tere ato lendime qe po marr perdite. Me siguri zemra ime s’do mund ti mbante gjithe keto dhimbje e lendime. Do isha harruar me kohe, zemra do me kishte plasur nga barra e madhe…