Tag: konkurs

Princi i Paqes

Princi i Paqes

Sepse na ka lindur një fëmijë, një djalë na është dhënë. Mbi supet e tij do të mbështetet perandoria dhe do të quhet Këshilltar i admirueshëm, Perëndi i fuqishëm, Atë i përjetshëm, Princ i paqes. Nuk do të ketë të sosur rritja e perandorisë së tij dhe paqja mbi fronin e Davidit dhe në mbretërinë […]

ÇMIMI ESEJA ONLINE

ÇMIMI ESEJA ONLINE

Kjo pikturë është krijuar nga një aktivist i JeTë STuDeNToRe. Shkruani një ese me rreth 150 fjalë mbi këtë pikturë për të fituar çmimin Eseja Online. Dërgo esenë tënde përmes formës së kontaktit në këtë email ose duke klikuar këtu. FITUESIT SHPALLEN ME DATEN 7 PRILL. KONKURSI ESHTE KOMBETAR. TE GJITHE STUDENTET JANE TE MIREPRITUR […]