Tag: Intervista

Shoqëri e mrekullueshme

Shoqëri e mrekullueshme

Aty kuptova sa e rëndësishme ishte të kisha njerëz pranë. Aty gjeta shoqërinë e zemrës.

Mariana: endrrat e mia

Mariana: endrrat e mia

Kur isha e vogël ëndërroja të shkoja të paktën një herë në Amerikë. Mendoj se ende e kam këtë dëshirë. Por me kalimin e viteve kam zgjedhur t`i qëndroj sa më afër realitetit, në mënyrë që t’ia bëj vetes gjërat sa më të pranueshme. Diçka që do e doja shumë dhe e lejoj veten shpeshherë […]

Ëndrra ime

Ëndrra ime

Vite më parë lista e ëndrrave të mia ka qenë më e gjatë se sa kjo që kam tani. Jo se janë realizuar, por me kalimin e kohës i kam përqëndruar ëndrrat në atë se çfarë dua të bëj vërtet dhe në atë se çfarë di të bëj më mirë. Dua që ëndrrat e tanishme, […]

Kaka’ rreth Zotit, seksit, Brazilit…

Kaka’ rreth Zotit, seksit, Brazilit…

Entela

Entela

“Entela Preci: Rradha ime të ndikoj të tjerët” Entela Precit, iu desh të tejkalonte traditën ku është lindur, në mënyrë që të kuptonte problemin me mëkatin dhe nevojën për të pranuar sakrificën e Krishtit si të domosdoshme. Pas këtij hapi, ajo vazhdon të shqyrtojë besimin e saj, ndërsa vazhdon studimet në Universitetin e Tiranës, dega […]

Gedisi

Gedisi

Nese keni ardhur ndonjehere ne takimet e Jete Studentore ne Tirane, me siguri e keni vene re nje djale humorist, qe eshte i qeshur, qe leviz gjithandej, qe rregullon karrige dhe gjithashtu del perpara per te na bere per te qeshur… Gjithashtu, nese e keni shok ne facebook, me siguri keni vene re qe ai […]