Tag: humor

Çfarë mësove sot!

Çfarë mësove sot!

Fëmija erdhi në shtëpi nga dita e tij e parë e tij në shkollë. Mamaja e pyeti, “Çfarë mësove në shkollë?” Fëmija i përgjigjet, “Jo shumë gjëra. Ata më thanë që nesër duhet të kthehem përsëri atje.”  

Të gjithë çuditen me Lek Plepin…

Të gjithë çuditen me Lek Plepin…

Por Lek Plepi nuk çuditet me askënd, sepse Lek Plepi është çudia vetë! Ju keni dëgjuar për Lek Plepin, ma merr mendja! Nëse nuk keni dëgjuar, ose nuk shihni Televizor fare, ose nuk donia t’ia dini për Facebook-un e për asnjë rrjet tjetër social, ose thjesht jetoni te fshati më i thellë i Shqipërisë ku […]

Vizita tek psikologu

Vizita tek psikologu

Që kur isha fëmijë gjithmonë kam patur frikë natën sepse mendoja që dikush mund të ishte fshehur poshtë krevatit tim. Kështu që shkova tek një psikolog dhe i tregova atij problemin tim. “Kam një problem. Çdo herë që shkoj në krevat për gjumë mendoj që dikush është fshehur poshtë tij. Jam i frikësuar. Mendoj që […]

Dy hajdutët

Dy hajdutët

Dy hajdutë po vidhnin në një hotel. I pari tha, “Po dëgjoj sirena policie. Shpejt të hidhemi!” I dyti ja ktheu, “Po jemi në katin e 13-të!” I pari i bërtiti fort, “Nuk është koha për të qenë supersticios.”