Tag: humor

Gjarpërinjtë

Gjarpërinjtë

Dy gjarpërinj po  pushonin në hijen e një peme. Njëri nga ata kthehet nga tjetri dhe e pyet, “A jemi ne helmues?” Tjetri i përgjigjet, “Po jemi, po përse po më pyet?” “Më duket se sapo kafshova gjuhën”, ia kthen i pari.

Në restorant

Në restorant

Një klient po e bezdiste shumë kamarierin në një restorant. Në fillim ai i tha që ajri i kondicionuar duhej fikur sepse ishte shume vapë, pastaj kërkoi që të ndizej përsëri sepse kishte ftohtë dhe vazhdoi kështu disa herë për rreth gjysëm ore. Cuditërisht kamarieri ishte shumë i duruar. Ai vinte dhe shkonte sa herë […]

Këshilla

Këshilla

Nje burrë shumë i shëndoshë shkoi tek doktori për disa këshilla sesi të humbiste në peshë. Doktori e këshilloi që kura më e mirë për të ishte që çdo ditë të vraponte 10 km dhe këtë gjë ta zbatonte për 40 ditë. Doktori i premtoi që në qoftë se ai do ta zbatonte këtë këshillë […]

Avokati dhe Fshatari

Avokati dhe Fshatari

Një avokat i njohur shkoi për gjah afër një fshati  ku kishte shumë rosa të egra. Qëlloi në drejtim të një grupi rosash që po fluturonin aty afër dhe një prej rosave ra menjëherë në tokë. Avokati i kënaqur me shënjestrën e tij vrapoi për ta marrë. Mënjëherë u ndal sepse rosa kishte rënë në […]

Operacioni

Operacioni

Babai po fliste me djalin e tij, “Bir pse u largove në mënyrë kaq të papritur nga salla e operacionit? Mjeku sapo do të fillonte operimin”   “Po infermjera që kisha afër gjatë gjithë kohës thoshte: Mos ki frikë; Jam e sigurtë që do dalësh mirë; Ka gjithmonë një herë të parë” – ju përgjegj […]

Shenjat që po pi shumë kafe

Shenjat që po pi shumë kafe

Shenjat që po pi shumë kafe janë kur: Bën ski duke ju ngjitur kodrës përpjetë Përgjigjesh para se të trokasin në derë Shikon ëndrra duke vrapuar në gjumë Fle me sy hapur Ke mbaruar se bëri trikon e tretë edhe kur nuk di të thurësh me shtiza Përtyp kokrra kafeje në gojë I shikon videot […]

Në supermarket

Në supermarket

Një djalë i ri, i punësuar në një supermarket u paraqit për ditën e parë të punës. Menaxheri e priti shumë përzemërsisht dhe i zgjati atij një fshesë, ‘‘Puna jote e parë sot është të fshish dyshemenë’’ ‘‘Por unë jam me Universitet.’’ Ja ktheu djaloshi i indinjuar ‘’Oh, më fal. Nuk e dija këtë,’’ i […]

Inspektori

Inspektori

Një inspektor ndërtimi ndaloi para një toke të mbjellë me misër dhe filloi të fliste me një fshatar. Ai i tha fshatarit, “Më duhet ta inspektoj tokën tënde sepse këtu do të ndërtojmë një rrugë të re.” Fshatari i tha, “Në rregull, por mos u fut në fushë.” Inspektori ja ktheu, “Unë kam autoritetin e […]

10 mënyrat

10 mënyrat

Keto janë 10 mënyrat sesi të identifikosh një film amerikan:). Ju mund të shtoni të tjera në qoftë se doni

Mekaniku dhe kirurgu

Mekaniku dhe kirurgu

Një mekanik po zbërthente kokat e cilindrit të motorit të një makine, kur pa aty jashtë një kirurg zemre të famshëm që po priste për një kontroll të makinës së tij. Mekaniku i thirri që nga garazhi, “Ckemi doktor! Hajde, hajde brenda për një minutë.” Kirurgu i famshëm eci drejt mekanikut pak i habitur. Mekaniku […]