Tag: Higjena

Gojë e shëndetshme ndihmon për fjalë të shëndetshme

Gojë e shëndetshme ndihmon për fjalë të shëndetshme

Pastrimi si duhet i dhëmbëve dhe mishrave do të ndihmojë që të kesh një gojë të shëndetshme. Dhëmbët dhe mishrat e prishur në qoftë se nuk trajtohen mund të të shkaktojnë infeksione në gjak dhe kocka. Me kalimin e kohës, smalti i dhëmbëve do të hollohet duke u shtuar shanset për formimin e kaviteteve. Duke […]