Tag: full image

Si të arrish rezultate të larta duke u argëtuar?

Si të arrish rezultate të larta duke u argëtuar?

Nga Dr. Stiv Dagllas Stiv Dagllas është shkrimtar dhe referon rreth temave mbi drejtimin, menaxhimin dhe zhvillimin personal. Ai është presidenti i një organizate ndërkomëtare me më shumë se 27,000 të punësuar.  Ai është diplomuar në Institutin Teknologjik të Masaçusetsit dhe ka dhe një diplomë nga Shkolla e Harvardit në Administrim-Biznes, ku u diplomua në 2 […]

Celulari vs Biblës

Celulari vs Biblës

Pyes veten se  çfarë do të ndodhte në qoftë se e trajtojmë Biblën ashtu siç trajtojmë celularët tanë?! Si do të dukej në qoftë se e mbajmë gjithmonë në çantën apo xhepin tonë? Si do të dukej në qoftë se kthehemi mbrapa për ta marrë sa herë që e harrojmë? Si do të dukej në […]

Projekti ONLINE

Projekti ONLINE

ONLINE nga Jete Studentore      

Zgjohu!

Zgjohu!

Nje film i shkurter, interesant, qe e percjell mesazh te rendesishem. A jemi zgjuar ne realitetin ku jetojme? Çfare po ndodh me miqte tane rreth e rrotull? Shikojeni filmin dhe na dergoni komentet tuaja…