Tag: Facebook

Xhaxha apo Hallë?

Xhaxha apo Hallë?

Historia e mëposhtme është marrë nga një status real në Facebook. Një grua shkruajti në profilin e saj në Facebook: “Po pres sot të dëgjoj lajmin nëse do të bëhem xhaxha apo hallë?” Një komentues pyet: “Po pse xhaxha ose hallë?” Personi përgjigjet: “Por varet nga çfarë do të lindë nusja e vëllait. Nëse lind […]

Jeta ONLINE ne realitet

Jeta ONLINE ne realitet

Si do të dukej jeta, nëse në realitet do të silleshim siç sillemi online? Shikoni videon… Megjithëse është në anglisht, mesazhi është i qartë…

Facebook apo Soulbook?

Facebook apo Soulbook?

Facebook është trendi i ditëve të sotme. Një trend që vlerësohet miliarda dollarë. Si biznesmen, të duhet të gjesh kërkesën e konsumatorëve. Por një biznesmen i mirë, siç është me siguri ideatori i Facebook-ut, gjen atë që iu nevojitet vërtet klientëve. Kështu, Facebook-u, na ka nxjerrë edhe njëherë në pah një nga nevojat bazë të njeriut: nevoja për të njohur dhe për të qënë i […]