Tag: elefanti

Elefanti dhe Milingonat

Elefanti dhe Milingonat

Ishte elefanti dhe nje e dy kalonte mbi folen e milingonave dhe ja prishte. Milingonat u nxehen dhe u mblodhen te kryetari i tyre. Dhe ne fund te mbledhjes caktuan qe te mblidheshin te gjitha dhe te rrihnin elefantin. Te nesermen kalon prape elefanti,por sa do shkelte ne folen e milingonave ato qe te gjitha […]