Tag: aktivitete

Kampionati i futbollit – Finalja pj1

Kampionati i futbollit – Finalja pj1

Pjesa e dyte

Kampionati i futbollit – Finalja pj2

Kampionati i futbollit – Finalja pj2

Disa këshilla për t’i shtuar vite jetës tënde

Disa këshilla për t’i shtuar vite jetës tënde

N.q.s. mendon që do të jetosh aq sa kanë jetuar gjyshërit dhe prindërit e tu ke pjesërisht të drejtë. Pjesa gjenetike ka dhe ajo rolin e saj, por kur shkon 55 vjec, 30% e mënyrës si plakesh vjen nga genet e tua dhe 50% nga stili i jetesës. Për të shtuar disa vite jetës tënde […]

Foto nga Konkursi Best Photo

Foto nga Konkursi Best Photo

10 Gjërat për të shijuar në JETË

10 Gjërat për të shijuar në JETË

Italianët kishin publikuar së fundmi 10 gjërat se përse ja vlen të jetosh. Njëkohësisht një analist i njohur kishte listuar 10 arsye të tjera. Jetë Studentore ju propozon pa pretendim të madh 10 gjërat që ja vlen të shijoni në jetë. 1. Për të bërë një xhiro rreth botës (vetëm me një Ipad 2 me […]

Projekti ONLINE

Projekti ONLINE