Studenti dhe provimi

Në një Universitet të Tiranës studionte dhe një futbollist që nuk ja thoshte fare për mësime. Ai gjithmonë ulej në klasë afër një studenti që ishte shumë i zgjuar. Profesori e dinte që ai kopjonte, por nuk kishte mundur ta kapte asnjëherë.

Një ditë po kontrollonte disa fleta provimi dhe i ra në sy që studenti i zgjuar kishte shkruar poshtë pyetjes me numër 10 “Unë nuk e di përgjigjen e kësaj pyetje”. Pastaj mori provimin e futbollistit dhe pasi e lexoi buzëqeshi. Më në fund e kishte kapur me fakte që kishte kopjuar.

Përgjigja e tij për pyetjen me numër 10 ishte:  “as unë nuk e di përgjigjen e kësaj pyetje

 

 

Etiketa: , , , ,

Kategoria: FunZone

Komento ketu