Gjarpërinjtë

Dy gjarpërinj po  pushonin në hijen e një peme.

Njëri nga ata kthehet nga tjetri dhe e pyet, “A jemi ne helmues?”

Tjetri i përgjigjet, “Po jemi, po përse po më pyet?”

“Më duket se sapo kafshova gjuhën”, ia kthen i pari.

Etiketa:

Kategoria: FunZone

Komento ketu