Tag archive for Studime

Përpara sezonit: Si mund ta dallosh që ke për të ngelur në provim?

10 shenjat qe te ndihmojne te dallosh nese do te ngelesh ne provim apo jo... Mos e merrni edhe aq seriozisht, por edhe jo seriozisht mos e merrni :)

Continue Reading→

E ka parë njeri kohën time?

Në të vërtetë, pas mbarimit të shkollës, ish-studentëve, ju duket si kohë e artë ajo që kanë kaluar në shkollë: orë të tëra pushim kafeneve rreth universitetit bashkë me luksin për të rrëkëllyer ca “thashetheme” studentore me bashkëvuajtësit e tjerë. Çfarë nuk shkon që duket sikur ka pak kohë ndërsa je me studime? Edhe kjo “sëmundje” e ka një simptomë: ç’organizim.

Continue Reading→

Liber Falas…

"... Në fakt, e vërteta është edhe fokusi i këtij libri të vogël. Më saktë, e vërteta thelbësore e jetës njerëzore që është një e vërtetë kaq befasuese, kaq e pabesueshme, kaq e thjeshtë dhe tronditëse, sa mund të sjellë revolucion në cdo jetë njerëzore me pasoja të mrekullueshme..."

Continue Reading→