Liber Falas…

Në treg, nga Gushti 2010 libri “Qengji i Kurbanit” Botimet “Jeta e Re”.

Libri trajton marrëdhëniet mes koncepteve të fesë muslimane dhe asaj të krishterë në lidhje me ngjarjen e kurbanit.

“… Në fakt, e vërteta është edhe fokusi i këtij libri të vogël. Më saktë, e vërteta thelbësore e jetës njerëzore që është një e vërtetë kaq befasuese, kaq e pabesueshme, kaq e thjeshtë dhe tronditëse, sa mund të sjellë revolucion në cdo jetë njerëzore me pasoja të mrekullueshme…”

Nëse keni interes të dini më shumë, ose të bashkoheni me diskutimin tonë, na kontaktoni:

Emri Yt (i domosdoshëm)

Emaili Yt (i domosdoshëm)

Numer Telefoni (i domosdoshem)

Tema

Mesazhi Yt

, , No Comment

Shkruaj një koment