Revista Spot

Revista “Jete Studentore” eshte nje botim i Jete Studentore per gjithe studentet e vitit te pare. Pervec se eshte nje dhurate mireseardhje ne Universitet eshte dhe guide shume e mire per studentet.

Etiketa: ,

Kategoria: VIDEO

Komento ketu