Ateisti pyet

Ateisti: ‘A beson me të vërtetë që Jona qëndroi tre ditë dhe tre netë në barkun e peshkut?’

Predikuesi: ‘Nuk e di zotëri, por kur të shkoj në Parajsë me patjetër që do ta pyes’

Ateisti: ‘Le të supozojmë që Jona nuk ka shkuar në Parajsë’

Predikuesi: ‘Atëhere mund ta pyesësh ti’!

 

 

Kategoria: FunZone

Komento ketu