Postieri dhe qeni

Një ditë postieri po ecte në rrugë dhe pa një djalë dhe jo shumë larg tij një qen të stërmadh. Postieri i tha djalit, “a kafshon qeni yt?” “Jo”, ju përgjegj djali. Menjëherë pas kësaj përgjigjeje qeni i stërmadh e kafshoi postierin në këmbë. Burri bërtiti me të madhe, “Ti më the që qeni yt nuk kafshon!” “Është e vërtetë që nuk kafshon,” ja ktheu djali, “ky nuk është qeni im!”.

 

 

Kategoria: FunZone

Komento ketu