Need Help!

Një burrë u rrah dhe u grabit nga hajdutët në një nga rrugët periferike të qytetit. Ai po rënkonte shtrirë në mes të rrugës, i gjakosur dhe me rroba të grisura. Kaloi aty afër, një gazetar, e pa të shkretin, nxori bllokun dhe dicka shkroi dhe pastaj nxitoi këmbët për në punën e vet. Me pas kaloi një njeri që kishte pamje shumë fetare, cili e pa burrin të gjakosur, i hodhi 20 leke dhe vazhdoi rrugën për ku ishte nisur. Më në fund afër të gjakosurit u afrua një punonjës social  dhe i tha me keqardhje “Kushdo që të ka bërë ty këtë gjë ka nevojë për ndihmë”. Pastaj edhe ky u largua për në zyrë e tij se duhet te dërgonte disa emaile.

Në qoftë se doni të dini se kush e ndihmoi këtë burrin në historinë origjinale klikoni këtu.

 

Etiketa:

Kategoria: FunZone

Komento ketu