RSSCategory: VIDEO

Perkufizimi i dashurise

Perkufizimi i dashurise

Cili eshte perkufizimi yt i dashurise????

Historia e Brian ‘Head’ Welch nga grupi KORN

Historia e Brian ‘Head’ Welch nga grupi KORN

Kjo eshte Historia e pabesueshme e nje kengetari Roku, Brian ‘Head’ Welch qe eshte kthyer ne besimin tek Krishti!!!

G.O.S.P.E.L.

G.O.S.P.E.L.

The GOSPEL in HIP – HOP Rhythm!!!

10 urdherimet

10 urdherimet

Keto jane 10 urdherimet qe Zoti i dha Moisiut ne malin Sinai….

Whats your God?

Whats your God?

Çdonjëri prej nesh ka diçka në jetën e tij që e cilëson si të veçantë, një pjesëtar të familjes, punën e tij, muzika etj. Ne të gjithë e cilësojmë një gjë apo disa si shumë te shtrenjta për ne disa edhe më të rëndësishme dhe të veçanta sesa Perëndia……

KUSH JAM UNE?

Who am I? Kush jam unë, që Zoti i gjithë botës do t’ja dijë për emrin tim; do t’ja dijë për dhimbjen time? Kush jam unë, që ylli i shndritshëm i mëngjesit do të zgjidhte të ndriçonte rrugën për zemrën time të shqetësuar? Nuk është për shkak të asaj që unë jam, por për shkak […]

Keane – Crystal Ball

Keane – Crystal Ball

Cila eshte e VERTETA dhe REALITETI????

Shikoje boten jo me syte e tu

Shikoje boten jo me syte e tu

Shikoje boten jo me syte e tu….. shikoje boten ndryshe……

Everything

Everything

Rikthehet grupi “Lifehouse” me nje dramatizim fantastik te nje prej kengeve te tyre me te njohura “Everything”

Gëzuar Pashkën

Gëzuar Pashkën

Mesazhi për Pashkën nga Jetë Studentore. Cila është historia e Pashkës? Pse e festojmë atë?