RSSCategory: VIDEO

E diela po vjen

E diela po vjen

“……..sepse pashka jonë, që është Krishti, u flijua për ne” 1 Korintasve 5:7b

E VERTETA

E VERTETA

Bledi C-Style E VERTETA Ti mua me degjo dhe cka them me beso se eshte… e verteta Jezusin ti beso fjalen e Tij degjo se eshte… e verteta Pjesa 1. Sa shume fe ka ne bote dhe nuk kane ndonje ndryshim secila prej tyre thote se eshte rruga e vetme per shpetim. Te gjithe mendojne […]

Kaka’ rreth Zotit, seksit, Brazilit…

Kaka’ rreth Zotit, seksit, Brazilit…

After Christmas

After Christmas

Pasi Krishtlindja ka kaluar, festimet, stresi dhe gallata janë venitur paksa; dhuratat janë hapur; disa nga të afërmit janë larguar, Cfarë ndodh më pas?

Kuptimi i Jetës (Anglisht)

Kuptimi i Jetës (Anglisht)

Video e mëposhtme është një bisedë nga Dr. Ramesh Richard, një folës i njohur ndërkombëtar, me diplomë në Teologji dhe Psikologji. Video shfaqet në vitin e ri në gjithë botën dhe trajton pyetjet themelore të jetës. Këtë vit tema është: “Kuptimi i Jetës”. Ndiqni bisedën (në anglisht) dhe nëse doni më shumë info ose doni […]

KJO ESHTE KOHA

KJO ESHTE KOHA

Kjo është koha që ti kujtojmë vetes sonë që Krishtlindja është më shumë sesa dhuratat, tradita familjare, zbukurimet, babagjyshi etj.

Drama ne Durres

Drama ne Durres

Coldplay – Every Teardrop Is A Waterfall

Coldplay – Every Teardrop Is A Waterfall

Jeta ONLINE ne realitet

Jeta ONLINE ne realitet

Si do të dukej jeta, nëse në realitet do të silleshim siç sillemi online? Shikoni videon… Megjithëse është në anglisht, mesazhi është i qartë…

Change The World!

Change The World!