Libri i Jetë Studentore

MË SHUMË SE 15 MILIONË KOPJE TË BOTUARA

Skeptiku Xhosh Mekdauell mendonte që të krishterëve ju kishte ikur truri. Ai tallej, i përqeshte dhe i fyente kur kishte rast. Më vonë vendosi ti luftonte të krishterët duke përdorur studimet për të hedhur poshtë thëniet e Krishtit. Për çudinë e tij, ai zbuloi që provat tregojnë të kundërtën e mendimeve të tij – që Jezu Krishti, më shumë sesa thjesht një zdrukthëtar i thjeshtë hebre, ishte Zoti, ashtu siç deklaronte që ishte. Që nga botimi i parë i këtij libri, janë hedhur në treg më shumë se 15 milion kopje. Libri “Zot, Gënjeshtar apo i çmendur?” ka ndikuar jetët e miliona njerëzve. Botimi që do të keni së shpejti në dorë është një ripunim i materialit origjinal. Autori Xhosh Mekdouell, në bashkëpunim me djalin e tij, shqyrtojnë çështjet që zënë faqet e para të shtypit në botën e sotme, kur vjen fjala për krishtërimin.

“Kush ishte në të vërtetë Jezu Krishti?”

“A është e mundur që të dimë diçka me siguri rreth Jezusit?”

“A kanë të drejtë ateistët?”

Lexo historinë. Pesho faktet. Përjeto dashurinë e tij.
Dhe pastaj shiko çfarë do të ndodhë.

Etiketa: , ,

Kategoria: LIBRA

Komento ketu