La Liberté de l’Interieur – Freedom Within

Nje njeri i mbyllur brenda nje qelie pa dyer dhe dritare ndihmohet te gjeje lirine nga nje i panjohur misterioz…….

Etiketa:

Kategoria: VIDEO

Komento ketu