Kujdes kur pergjigjesh …….

Një burrë i moshuar hyri me shpejtësi në urgjencën e spitalit pasi të dy veshët i kishte djegur shumë keq.

‘Çfarë të ndodhi?’ e pyeti doktori.

‘Gruaja ime po hekuroste rrobat pas karriges ku unë isha ulur për të parë televizor. Ajo e vendosi hekurin e rrobave afër telefonit dhe kur ra zilja e telefonit unë, gabimisht vura hekurin te veshi për tu përgjigjur.’ Ju përgjegj i moshuari.

‘Uau, kjo është e tmerrshme’ ja ktheu doktori, ‘po mirë njëri vesh e pësoi kështu po tjetri si tu dogj?’

‘Pas një minute zilja e telefonit ra përsëri!’ ja ktheu i moshuari.

Kategoria: FunZone

Komento ketu