Krishtlindja permes jetes sime

Sa shumë gjëra ndodhin në kohën e Krishtlindjes. Sa shumë gjëra reklamohen, e sa të tjera blihen. Sa shumë filma janë bërë për këtë sezon. E megjithatë a e dinë njerëzit kuptimin e vërtetë, apo vetëm atë te sjellë mes nesh prej botës së reklamve?

Genta ndan me ne si e kupton ajo Krishtlindjen. Klikoni mbi video për ta parë atë!

Dua të di se si ta pranoj Jezusin si Zotin dhe Shpëtimtarin tim

Dua të di më shumë

(Këtu do të gjeni dy seri me artikuj që tregojnë më shumë mbi marrëdhënien personale midis njeriut dhe Jezusit)

Kategoria: Histori nga Jeta

Komento ketu