Kater Ligjet Shpirterore

Që tani mund ta pranosh Jezuin me besim përmes lutjes

(Lutja është bisedë me Perëndinë)
Perëndia ta njeh zemrën dhe më shumë se fjalët dëgjon atë që të thotë zemra. Besimin tënd mund ta shprehësh me një lutje si kjo:

“Zoti Jezu, kam nevojë për Ty. Falemnderit që ke dhënë jetën për mua në kryq. Unë e hap zemrën time dhe të pranoj si Shpëtimtarin dhe Zotin tim. Faleminderit që m’i fale mëkatet dhe që më dhe jetën e përjetshme. Ulu në fronin e jetës sime dhe udhëhiqe atë. Më ndihmo që të bëhem ashtu siç dëshiron Ti të jem.”

A shpreh kjo lutje dëshirën e zemrës tënde?

Nëse po, në këtë çast mund të lutesh kështu (thuaja këto fjalë të mësipërme me sinqeritet Zotit) dhe ashtu siç ka premtuar, Jezui do të hyjë në jetën tënde.

E ftova Krishtin si Zot dhe Shpëtimtar në jetën time!

Dua të mësoj më shumë.

(Këtu do të gjeni dy seri me artikuj që tregojnë më shumë mbi marrëdhënien personale midis njeriut dhe Jezusit)

Etiketa: , , , ,

Kategoria: ungjilli

Komento ketu