Gjirokastriti

Një gjirokastrit po udhëtonte me avion nga Tirana për në New York. Kur avioni po fluturonte mbi oqean një prej stjuardeseve, shume e trembur lajmëroi pasagjerët se avioni pësoi një difekt shumë të rëndë dhe pas disa minutash do të përplaseshin në oqean. Të gjithë u trembën dhe filluan të bërtisinin dhe të qanin, kurse gjirokastriti po buzëqeshte.
Po thoshte me veten e tij: “Sa mirë që nuk e bleva biletën vajtje-ardhje”.

Kategoria: FunZone

Komente (1)

Trackback URL | Comments RSS Feed

  1. Fansi says:

    E shikoni qe kisha te drejte per gjirokastritet une. Po do pyesni ju se cfare thashe per ata. Shkoni tek kjo barcolete:http://jetestudentore.com/archives/592 dhe shikoni komentin tim.

Komento ketu