RSSCategory: FunZone

Në supermarket

Në supermarket

Një djalë i ri, i punësuar në një supermarket u paraqit për ditën e parë të punës. Menaxheri e priti shumë përzemërsisht dhe i zgjati atij një fshesë, ‘‘Puna jote e parë sot është të fshish dyshemenë’’ ‘‘Por unë jam me Universitet.’’ Ja ktheu djaloshi i indinjuar ‘’Oh, më fal. Nuk e dija këtë,’’ i […]

Inspektori

Inspektori

Një inspektor ndërtimi ndaloi para një toke të mbjellë me misër dhe filloi të fliste me një fshatar. Ai i tha fshatarit, “Më duhet ta inspektoj tokën tënde sepse këtu do të ndërtojmë një rrugë të re.” Fshatari i tha, “Në rregull, por mos u fut në fushë.” Inspektori ja ktheu, “Unë kam autoritetin e […]

10 mënyrat

10 mënyrat

Keto janë 10 mënyrat sesi të identifikosh një film amerikan:). Ju mund të shtoni të tjera në qoftë se doni

Mekaniku dhe kirurgu

Mekaniku dhe kirurgu

Një mekanik po zbërthente kokat e cilindrit të motorit të një makine, kur pa aty jashtë një kirurg zemre të famshëm që po priste për një kontroll të makinës së tij. Mekaniku i thirri që nga garazhi, “Ckemi doktor! Hajde, hajde brenda për një minutë.” Kirurgu i famshëm eci drejt mekanikut pak i habitur. Mekaniku […]

Në tren

Në tren

Dy gjirokastritë ishin ulur në tren përballë dy korcarëve. Korcarëve ju ndritën sytë kur panë se gjirokastritët kishin vetëm një biletë dhe i pyetën: Po ju, bre, cfarë keni ndërmend të bëni? Pse keni vetëm një biletë? Eeeeee, – ja kthejnë gjirokastritët, – Nuk harxhojmë para kot ne. Po cfarë keni ndërmend të bëni bre? […]

Çfarë mësove sot!

Çfarë mësove sot!

Fëmija erdhi në shtëpi nga dita e tij e parë e tij në shkollë. Mamaja e pyeti, “Çfarë mësove në shkollë?” Fëmija i përgjigjet, “Jo shumë gjëra. Ata më thanë që nesër duhet të kthehem përsëri atje.”  

Një rast i çuditshëm:)

Një rast i çuditshëm:)

Polici rrugor ndaloi një zonjë të vjetër që po ecte me shpejtësi 100km/orë në një rrugë ku nuk lejohej më shumë se 40km/orë. Gruaja: A ka ndonjë problem? Polici: Ishe me shumë shpejtësi zonjë. Gruaja: Po, tani e kuptoj. Polici: Më tregoni pak patentën ju lutem? Gruaja: Do të ta tregoja në qoftë se do […]

Në burg

Në burg

-Përse të futën në burg?- pyet një i burgosur të sapoardhurin. -Për asgjë! Kinse sipas atyre të gjyqit, edhe shteti po prodhoka monedha sikur të miat!  

Doktori dhe plaku

Doktori dhe plaku

Një burrë i vjetër shkoi tek doktori për tu vizituar për një dhimbje të fortë që kishte në këmbën e majtë. -“Besoj se dhimbja vjen për shkak të moshës”, ju përgjigj doktori, “nuk mund të bëjmë asgjë për të.” -“Kjo s’mund të jetë e vërtetë” ja ktheu burri, “ti nuk merr vesh fare me duket.” […]

Postieri dhe qeni

Postieri dhe qeni

Një ditë postieri po ecte në rrugë dhe pa një djalë dhe jo shumë larg tij një qen të stërmadh. Postieri i tha djalit, “a kafshon qeni yt?” “Jo”, ju përgjegj djali. Menjëherë pas kësaj përgjigjeje qeni i stërmadh e kafshoi postierin në këmbë. Burri bërtiti me të madhe, “Ti më the që qeni yt […]