Elefanti dhe Milingonat

Ishte elefanti dhe nje e dy kalonte mbi folen e milingonave dhe ja prishte.
Milingonat u nxehen dhe u mblodhen te kryetari i tyre.
Dhe ne fund te mbledhjes caktuan qe te mblidheshin te gjitha dhe te rrihnin elefantin.
Te nesermen kalon prape elefanti,por sa do shkelte ne folen e milingonave ato qe te gjitha ju hodhen ne qafe.
Elefanti nje te shkundur koken dhe te gjitha milingonat bien ne toke.
Por vetem njera prej milingonave kishte mbetur dhe po mbahej ne gushen e elefantit duke u varur,dhe te gjitha milingonat e tjera qe kishin rene ne toke po gerthisnin me te madhe….MBYTE MBYTE..!!

Etiketa:

Kategoria: FunZone

Komento ketu