E VERTETA

Bledi C-Style

E VERTETA

Ti mua me degjo
dhe cka them me beso
se eshte… e verteta
Jezusin ti beso
fjalen e Tij degjo
se eshte… e verteta

Pjesa 1.
Sa shume fe ka ne bote
dhe nuk kane ndonje ndryshim
secila prej tyre thote
se eshte rruga e vetme per shpetim.
Te gjithe mendojne
se Zotin po kerkojne
duke ju lutur idujve
dhe statujat i adhurojne.

Dhe me shume nderojne
njerezit qe kane qene profet,
ata sherbetore te Zotit
keta i luten si Zotit vete.
Cdo vite ata kremtojne te gjitha festat e tyre
hane edhe gezojne pa njohur veprat e tyre.

Por une po ju shpall te verteten
se Jezusi per ne dha jeten
dhe nuk e kurseu veten
por e zbrazi per gjithe boten.
Dhe me kte Ati yne tregon
vertet se sa shume na don
se me ket sakrific qe beri
kushdo beson Krishtin ai shpeton.

Dhe Ate do lavdroj
dhe Ate do besoj
sepse eshte rruga e vetme qe ne mund te na shpetoj.
Jezusi eshte mbret mbi mbret,
Ai eshte Zoti vete
Ate ndiq Ate beso se vetem Ai jep jete.

Ref.
Ti mua me degjo
dhe cka them me beso
se eshte… e verteta
Jezusin ti beso
fjalen e Tij degjo
se eshte… e verteta (2X)

Pjesa 2.
Ka nga ata qe besojne
se nga veprat e mira mund te shpetosh
dhe kur te vij dita e gjykimit
nga e mira me shume te anosh.
Por keta skan siguri
dhe asnje me te vertet s’e di
se a do te shpetoj apo ne ferr do shkoj ai.

Degjo
Mos me keqkuptoni
nuk po them te mos besh mire
por kjo nuk eshte menyra qe ti te jesh i lire.
Eshte sikur ne nje gote uje ti nje pike helm te hedhesh
sado i paster te ishte uji
nga ai ti do te vdesesh.

Por Zoti eshte i drejt
Ai eshte 100 % i shenjt
dhe pa qene ti i paster
s’mund te hysh ne vendin e shenjt.
Sepse mekati eshte brenda nesh
dhe i paster vet smund te jesh
dhe paga e mekatit eshte vdekja
dhe keshtu gjithkush do vdes.

Por Perendia Birin dergoi
qe me gjakun e Tij t’na pastroj
dhe kushdo ne Te t’besoj
do te kete jete do te shpetoj.
Ai mori mbi vete tere denimin qe ne meritonim
atje ne ate kryq ne Golgote
ku ne filluam ta gozhdonim.

Ref.
Ti mua me degjo
dhe cka them me beso
se eshte… e verteta
Jezusin ti beso
fjalen e Tij degjo
se eshte… e verteta (2X)

Etiketa: , , , ,

Kategoria: VIDEO

Komente (1)

Trackback URL | Comments RSS Feed

  1. gesti says:

    shum keng e bukur bravo

Komento ketu