Doktori dhe plaku

Një burrë i vjetër shkoi tek doktori për tu vizituar për një dhimbje të fortë që kishte në këmbën e majtë.
-“Besoj se dhimbja vjen për shkak të moshës”, ju përgjigj doktori, “nuk mund të bëjmë asgjë për të.”
-“Kjo s’mund të jetë e vërtetë” ja ktheu burri, “ti nuk merr vesh fare me duket.”
-“Si mund ta dish ti, që unë e kam gabim?” foli me inat doktori.
-“Po është shumë e dukshme,” ja ktheu burri i vjetër, “nuk kam fare dhimbje në këmbën tjetër dhe ka të njëjtën moshe me këmbën e sëmurë!”

 

 

Kategoria: FunZone

Komento ketu