Në supermarket

Një djalë i ri, i punësuar në një supermarket u paraqit për ditën e parë të punës.

Menaxheri e priti shumë përzemërsisht dhe i zgjati atij një fshesë, ‘‘Puna jote e parë sot është të fshish dyshemenë’’

‘‘Por unë jam me Universitet.’’ Ja ktheu djaloshi i indinjuar

‘’Oh, më fal. Nuk e dija këtë,’’ i tha menaxheri. ‘‘Ma jep fshesën që të të mësoj sesi të fshish’’

Etiketa:

Kategoria: FunZone

Komento ketu