Dentisti dhe Pacienti

Dentisti: “Përpiqu të reklasohesh. Do të ta shkul dhëmballën e prishur për pesë minuta.”

Pacienti: “Sa do të më kushtojë kjo shkulje?”

Dentisti: “Do të të kushtojë 100 Euro.”

Pacienti: “Kaq shumë para për pesë minuta punë!!??”

Dentisti: “Po mirë atëherë në qoftë se preferon, do ta shkul dhëmballën shumë më ngadalë.”

 

 

Kategoria: FunZone

Komente (2)

Trackback URL | Comments RSS Feed

  1. ISMAIL says:

    KJO FAQE QENKA FANTASTIKE ME PELQEN SHUME . BARSALETA SHUME E BUKUR

  2. ISMAIL says:

    BUKUR ME PELQEN JU LUTEM SA ME SHUME BARSALETA

Komento ketu