RSSCategory: coffeeTIME

A je semure nga teknologjia

A je semure nga teknologjia

Teknologjia eshte realitet shqiptar, pa pike dyshimi! Por jo gjithmone shfaq shenja te mira… Ja nje liste, qe mund t’ju ndihmoje te dalloni nese ndonje nga keto shenjat e “semundjes” teknologjike ju eshte shfaqur – gjithmone ne raport me familjen dhe me njerezit qe ke afer… Dhjete Shenjat e nje konflikti mes Teknologjise dhe Familjes: […]