Bosi dhe lypesi

Ishte nje boss qe kishte shtepi shume te bukur dhe poshte te dera kishte nje lypes te vogel. Gjithmone sa here dilte nga shtepia i jepte lypesit nga 200 leke. Kjo pune 1 muaj rresht. Pastaj bosi filloi t’i jepte me pak leke lypesit nga 100 nga 50 leke.

Nje here lypesi e pyet…
– O bos a te bej nje pyetje
– He – i thote bosi..
– O boso ne fillim me ke dhene nga 200 leke tani ke filluar te me japesh nga 100. Pse mor burre keshtu?
I thote bosi
– Ehhh kam fillu te bej nje shtepi shume te bukur prandaj kam fillu te mbledh leke..
I thote lypesi:
– Pse mor burre me leket e mia do besh shtepi ti …

Etiketa:

Kategoria: FunZone

Komento ketu