Bakshishi

Bill Gates mbaroi së ngrëni darkë në restorant dhe i la kamarierit si bakshish vetëm $5.

Kamarieri: Zotëri! Djali juaj dje më la $50 bakshish, kurse ju vetëm $5?

Bill Gates: Epo ai është djali i një miliarderi, kurse unë jam djali i një fermeri.

 

 

Etiketa:

Kategoria: FunZone

Komento ketu