Author Archive: Jete Studentore

Mendo per nje grup studentesh aktiv ne te gjitha trojet shqiptare - e me gjere! Ky grupi, gjithmone nese e mendon dot, di te shqyrtoje me seriozitet çeshtjet themelore te jetes por edhe di te argetohet seriozisht!
Nese i mendon keto, atehere e ke njohur pak Jete Studentore. Bashkohu me ne te na njohesh me shume...

rss feed

Shikoje boten jo me syte e tu

Shikoje boten jo me syte e tu

Shikoje boten jo me syte e tu….. shikoje boten ndryshe……

Everything

Everything

Rikthehet grupi “Lifehouse” me nje dramatizim fantastik te nje prej kengeve te tyre me te njohura “Everything”

Avokati dhe Fshatari

Avokati dhe Fshatari

Një avokat i njohur shkoi për gjah afër një fshati  ku kishte shumë rosa të egra. Qëlloi në drejtim të një grupi rosash që po fluturonin aty afër dhe një prej rosave ra menjëherë në tokë. Avokati i kënaqur me shënjestrën e tij vrapoi për ta marrë. Mënjëherë u ndal sepse rosa kishte rënë në […]

Thelbi I pazbërthyer I Pashkës

Thelbi I pazbërthyer I Pashkës

Çmimi më I lartë që mund të paguash është padyshim çmimi që mund të paguash me jetën tënde. Kauza më e lartë së cilës mund t’i përkushtohesh (nëse çfarë mund ta përbëjë atë ka të bëjë me njerëzimin, më saktë me jetën e të paktën një njeriu në këtë planet) nëse kjo nuk do të […]

Gëzuar Pashkën

Gëzuar Pashkën

Mesazhi për Pashkën nga Jetë Studentore. Cila është historia e Pashkës? Pse e festojmë atë?

Gojë e shëndetshme ndihmon për fjalë të shëndetshme

Gojë e shëndetshme ndihmon për fjalë të shëndetshme

Pastrimi si duhet i dhëmbëve dhe mishrave do të ndihmojë që të kesh një gojë të shëndetshme. Dhëmbët dhe mishrat e prishur në qoftë se nuk trajtohen mund të të shkaktojnë infeksione në gjak dhe kocka. Me kalimin e kohës, smalti i dhëmbëve do të hollohet duke u shtuar shanset për formimin e kaviteteve. Duke […]

Mbreti im

Mbreti im

Ky eshte Mbreti im

Facebook apo Soulbook?

Facebook apo Soulbook?

Facebook është trendi i ditëve të sotme. Një trend që vlerësohet miliarda dollarë. Si biznesmen, të duhet të gjesh kërkesën e konsumatorëve. Por një biznesmen i mirë, siç është me siguri ideatori i Facebook-ut, gjen atë që iu nevojitet vërtet klientëve. Kështu, Facebook-u, na ka nxjerrë edhe njëherë në pah një nga nevojat bazë të njeriut: nevoja për të njohur dhe për të qënë i […]

Operacioni

Operacioni

Babai po fliste me djalin e tij, “Bir pse u largove në mënyrë kaq të papritur nga salla e operacionit? Mjeku sapo do të fillonte operimin”   “Po infermjera që kisha afër gjatë gjithë kohës thoshte: Mos ki frikë; Jam e sigurtë që do dalësh mirë; Ka gjithmonë një herë të parë” – ju përgjegj […]

Shenjat që po pi shumë kafe

Shenjat që po pi shumë kafe

Shenjat që po pi shumë kafe janë kur: Bën ski duke ju ngjitur kodrës përpjetë Përgjigjesh para se të trokasin në derë Shikon ëndrra duke vrapuar në gjumë Fle me sy hapur Ke mbaruar se bëri trikon e tretë edhe kur nuk di të thurësh me shtiza Përtyp kokrra kafeje në gojë I shikon videot […]