Author Archive: Jete Studentore

Mendo per nje grup studentesh aktiv ne te gjitha trojet shqiptare - e me gjere! Ky grupi, gjithmone nese e mendon dot, di te shqyrtoje me seriozitet çeshtjet themelore te jetes por edhe di te argetohet seriozisht!
Nese i mendon keto, atehere e ke njohur pak Jete Studentore. Bashkohu me ne te na njohesh me shume...

rss feed

10 urdherimet

10 urdherimet

Keto jane 10 urdherimet qe Zoti i dha Moisiut ne malin Sinai….

I pandehur “papritmas”

I pandehur “papritmas”

Ishte një nga ato ditët që për një shkak aspak të patregueshëm nuk mundi të vazhdonte në ritmin normal të saj. Arsyeja është ngjarja e mëposhtme. (Historia është reale. Emrat e vërtetë janë ndryshuar për të ruajtur konfidencialiletin e personave përgjegjës). Herët në mëngjes morra një telefonatë nga mamaja ime. Diçka jo e mirë kishte ndodhur. […]

Whats your God?

Whats your God?

Çdonjëri prej nesh ka diçka në jetën e tij që e cilëson si të veçantë, një pjesëtar të familjes, punën e tij, muzika etj. Ne të gjithë e cilësojmë një gjë apo disa si shumë te shtrenjta për ne disa edhe më të rëndësishme dhe të veçanta sesa Perëndia……

Në restorant

Në restorant

Një klient po e bezdiste shumë kamarierin në një restorant. Në fillim ai i tha që ajri i kondicionuar duhej fikur sepse ishte shume vapë, pastaj kërkoi që të ndizej përsëri sepse kishte ftohtë dhe vazhdoi kështu disa herë për rreth gjysëm ore. Cuditërisht kamarieri ishte shumë i duruar. Ai vinte dhe shkonte sa herë […]

Këshilla

Këshilla

Nje burrë shumë i shëndoshë shkoi tek doktori për disa këshilla sesi të humbiste në peshë. Doktori e këshilloi që kura më e mirë për të ishte që çdo ditë të vraponte 10 km dhe këtë gjë ta zbatonte për 40 ditë. Doktori i premtoi që në qoftë se ai do ta zbatonte këtë këshillë […]

KUSH JAM UNE?

Who am I? Kush jam unë, që Zoti i gjithë botës do t’ja dijë për emrin tim; do t’ja dijë për dhimbjen time? Kush jam unë, që ylli i shndritshëm i mëngjesit do të zgjidhte të ndriçonte rrugën për zemrën time të shqetësuar? Nuk është për shkak të asaj që unë jam, por për shkak […]

Keane – Crystal Ball

Keane – Crystal Ball

Cila eshte e VERTETA dhe REALITETI????

Komento për foton

Komento për foton

Cili është mesazhi që ju përcjell kjo foto? Merr guximin dhe shkruaj më poshtë.    

Dy dasma madhështore në 29 Prill!

Dy dasma madhështore në 29 Prill!

A nuk ia vlen të përkushtohesh për një dashuri të këtij lloji? Mos e shit veten lehtë – kërko princin tënd, që mund të mos jetë në gjendje të të organizojë një ceremoni madhështore si ajo e princit William por që është gati të heqë dorë nga vetja për shkak të dashurisë që Zoti i jep për ty…

Kjo është madhështia e dasmës dhe e përkushtimit të thjeshtë në një martesë.

Në dasmën tuaj!

Foto nga Konkursi Best Photo

Foto nga Konkursi Best Photo